Kuvankaunis Nina: ”En harrasta yhden illan juttuja”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijätär Nina Dobrev on noussut tunnetuksi erityisesti Vampyyripäiväkirjat-sarjasta, jossa hän näyttelee Elena Gibert -nimistä hahmoa. Mallinakin työskennellyt Nina ei ole toistaiseksi juuri kohuotsikoissa ryvettynyt.

Nyt kuvankaunis kaunotar on paljastanut, ettei hän harrasta yhden illan suhteita. Yhdysvaltojen Cosmopolitan-lehden haastattelussa ollut neitokainen selittää, että hän suosii vakaassa parisuhteessa olemista. Dobrev erosi äskettäin Vampyyripäiväkirjat-kanssanäyttelijästään Ian Somerhalderista.

– Kemiaa joko on tai ei ole, mutta minua vetää puoleeni miehen mieli ja lahjakkuus. Minun pitää tietää nämä asiat ennen kuin rakastun johonkuhun. En harrasta yhden illan juttuja. Olen parisuhde-ihminen, Nina Dobrev summaa.

Kaunotar kertoo lehdelle olevansa joissakin asioissa vanhanaikainen. Näyttelijättären mukaan hän esimerkiksi arvostaa sitä, jos mies avaa hänelle oven. Häntä enemmän peilin edessä aikaa viettävä mies ei taas saa Dobrevilta hyväksyntää.

24-vuotias bulgarialaiskanadalainen Nina Dobrev, oikealta nimeltään Nina Konstantinova Dobreva, syntyi Bulgariassa, mutta muutti kaksivuotiaana Kanadaan. Nuorempana hän näytteli ensin televisiomainoksissa, joiden jälkeen urkeni ura myös elokuvissa. Hänet kiinnitettiin pian useisiin pienemmän budjetin elokuviin. Ninalla oli muun muuassa pieni rooli vuonna 2010 julkaistussa eroottisessa trillerissä Chloe.