Snooki naimisiin – hunnullisessa lippalakissa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole ”Snooki” Polizzi tuli vastikään äidiksi, ja hän laihdutti raskauskilot vartalostaan ennätysnopeasti. Snookin villit sinkkupäivät ovat pian lopullisesti historiaa, sillä neitokainen suunnittelee kuumeisesti häitään.

Äitiyteen ja kuntoilemiseen täysipäiväisesti keskittynyt Snooki lähetti äskettäin kruununperillisen synnyttäneelle Kate Middletonille kirjeen, jossa hän opasti tulevaa äitiä. Nyt määrätietoinen nainen on aloittanut hääjuhlansa suunnittelemisen, sillä neitokainen nähtiin miehensä Jionni LaVallen kanssa New Yorkissa hääpaikkoja tarkastelemassa.

Snooki oli pukeutunut teeman mukaisesti, ja hänen päässään oli hunnullinen lippalakki. Varsinaista vihkipäivää ei ole vielä paljastettu. The Jersey Shore -realitysarjan bailueläin nähtiin viimeksi hääpuvussa tämän vuoden aprillipäivänä, kun hän höynäytti koko maailmaa tekaistulla hääuutisella.

Nainen sanoi hiljattain raskausajan olleen helvettiä, vaikkakin siitä saatu palkinto, eli lapsi, on upea. Snookin vajaan vuoden ikäinen Lorenzo-poika oli alusta asti pienoinen yllätyslapsi, sillä villikkona tunnetun Snookin olisi ehkä viimeisenä ihmisenä odottanut tulevan äidiksi.