Basisti esitti huipputyylikkään Get Lucky -coverin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Daft Punk on varmasti tämän kesän coveroiduin yhtye, kun se julkaisi uuden Get Lucky -kappaleen juuri sopivasti keväällä. Uuden levyn innoittamana myös vanhat tutut Daft Punk -hitit ovat nousseet radioiden ja ihmisten soittolistoille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ranskalainen Daft Punk -duo teki äskettäin paluun levymarkkinoille kahdeksan vuoden jälkeen. Yhtye tunnetaan yhtenä arvostetuimmista ja suosituimmista elektronisen musiikin tekijöistä. Nyt eräs näppäräsorminen basisti näyttää esimerkkiä siitä, miten yhtyeen Get Lucky -kappale taipuu bassosoittimella. Muusikko on ladannut verkkoon myös videon, jolla hän opettaa kappaleen bassokuvion yksityiskohtaisesti.

Daft Punk koostuu kahdesta ranskalaisesta muusikosta, Guy-Manuel de Homem-Christosta ja Thomas Bangalterista. Duon tunnetuimpia kappaleita ovat Around the World, One More Time ja Robot Rock. Daft Punkin fanit ovat kautta historian kunnostautuneet vaikuttavilla fanivideoillaan.