Katy Perry hautasi imagonsa – poltti peruukkinsa videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Katy Perry työstää parhaillaan uutta levyään. Taannoin Los Angelesin kaduilla nähtiin kultainen rekka, jonka kyljessä luki ”Katy Perry – Prism – 10-22-13″, joka paljasti tulevan albumin nimen ja julkaisupäivän 22. lokakuuta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Katy Perry jatkaa Prism-levynsä erikoista mainoskampanja videolla, jossa hän kirjaimellisesti hautaa Teenage Dream -levyn aikaisen imagonsa. Youtubessa nähtävällä videolla karamellinvärinen arkku lasketaan hautaan ihmisten surressa ympärillä samalla kun Perry itse hymyilee kameralle. Aikaisemmassa samanhenkisessä videossa poptähti sytytti sinisen peruukkinsa palamaan.

Katy Perryn huhuttiin vastikään tapailevan näyttelijäkomistus Robert Pattinsonia, mutta muusikko kiisti väitteet nopeasti. Perry on yhdistetty aikaisemmin myös Hollywoodin elokuva-agentti Michael Kivesiin. Neitokainen on kuitenkin lähipiirinsä mukaan ollut koko aika eniten ihastunut entiseen on-off -poikaystäväänsä John Mayeriin, jonka kanssa hän on nyt jälleen palannut yhteen.