Miehet postittivat iPadeja – paketeissa olikin jääpaloja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Rikolliset keksivät välillä mitä ihmeellisempiä keinoja tienata itselleen rahaa. Hyvin usein kekseliäisyys ei kuitenkaan riitä, ja konnat päätyvät poliisin haaviin. Samalla tavalla on käynyt tällä kerralla, kun eräät brittimiehet yrittivät huijata Britannian postijärjestelmää.

Nathan Meunch ja Nigel Bennet yrittivät väittää postille, että heidän lähettämänsä iPadit eivät koskaan päätyneet perille. Näin miehet olisivat saaneet 2.500 punnan korvaukset vakuutetun paketin häviämisestä. Mirror-lehti kertoo, ettei suunnitelma kuitenkaan toiminut.

Brittimiehet olivat nimittäin pakanneen iPadien sijaan laatikkoon jääpaloja. Jäät eivät luonnollisestikaan kestä ikuisesti, ja huijaus paljastui alta aikayksikön jäiden sulettua. Molemmat miehet ovat sittemmin myöntäneet syyllistyneensä petokseen, ja heidät on tuomittu sakkoihin ja yhdyskuntapalveluun.

– Satuin kysymään herrasmieheltä että sataako ulkona ja hän sanoi kyllä, mutta se vaikutti oudolta, koska siitä katsoen missä istuin ei näyttänyt että ulkona sataisi, postissa työskentelevä Elaine Sloane kertoo jäiden sulamisesta.