Pikkuneiti laulaa Elvistä – hellyttävä automatka videolle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Ihmiset laittavat nykypäivänä nettiin vaikka minkälaisia videoita esimerkiksi lemmikkieläintensä tai lastensa seikkailuista. Nyt erään pikkutytön automatkaa kuvaava video on noussut suosituksi nettihitiksi. Lapsi pääsee videolla esittelemään laulajan taitojaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-video alkaa siitä, että isä laittaa Ella Mae -tyttärensä auton turvaistuimeen. Tämän jälkeen pienokainen huutaa isäänsä innokkaasti. Alle kaksivuotias tyttö katselee maisemia innoissaan ja nauttii auton kyydissä olemisesta.

Todellinen show alkaa kuitenkin vasta siinä vaiheessa, kun Ella Maen Billy-isä laittaa Elvis Presleyn An American Trilogy -kappaleen soimaan. Pikkutyttö innostuu laulamaan legendaarisen kappaleen tahdissa. Neitokainen pääsee videolla laulamisen vauhtiin erityisesti ajasta 2:00 eteenpäin. Ella Maen versiota kyseisestä kappaleesta on käyty katsomassa jo yli 1,6 miljoonaa kertaa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.