Poikajoukon näyttävä temppu uima-altaalla – tähän ei moni pysty

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Verkossa ollaan varsinkin tänä kesänä nähty paljon temppuvideoita, joissa näytetään erilaisia koreografioita uima-altaasta tehtyihin koreihin. Videoissa korit tehdään mahdollisimman monen ihmisen avulla ja mitä uskomattomampien temppujen avulla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt näitä videoita on jälleen yksi lisää, kun 11 kaverusta on päättänyt kuvata oman temppusarjansa. YouTube-videolla pallo päätyy kuin päätyykin koriin käytyään ensin 11 henkilöllä. Monimutkaisen kuvion takana on muun muassa rullaluistelija, rullalautailija ja useita altaaseen hyppijöitä.

Osallistujien ilolla ei olekaan rajaa, kun pallo lopulta saadaan koriin. Koko kuvion suunnittelemiseen ja harjoittelemiseen on varmasti käytetty aikaa. Hienoa temppuvideota on käyty katsomassa jo yli 45.000 kertaa.