Twilight-komistus pokasi TAAS vastanäyttelijänsä – tässä kaunis vaaleaverikkö

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Twilight-elokuvien tuttu vampyyriuros Robert Pattinson on ollut viime aikoina vauhdikas sinkkumies. Viimeksi hänet yhdistettiin Elvis Presleyn tyttärentyttäreen Riley Keoughiin. Nyt kuitenkin ihastuksen kohteen kerrotaan muuttuneen – ja tietysti miehen vastanäyttelijään.

Pattinson jätti hiljattain Kristen Stewartin ja sotkuisen suhteen taakseen, ja päätti jatkaa elämää omalla tahollaan. 27-vuotiaan näytelijän kerrottiin kuitenkin aloittaneen deittailun pian uudelleen, kun hänet nähtiin viettävän aikaa Elviksen jälkikasvukaartiin kuuluvan Riley Keoughin kanssa.

Musiikkilegensa tyttärentytär on nyt unohtunut, kun näyttelijäkomistuksen kerrotaan iskeneen silmänsä Maps To The Stars -elokuvan vastanäyttelijä Sarah Gadoniin. OK!-lehti kertoo, että näyttelijät viettävät tiiviisti aikaa yhdessä myös kuvausten jälkeen ja heidän välillään suorastaan säkenöi. Sarahin kerrotaan olevan hyvin kiinnostunut taiteesta ja kirjallisuudesta, ja tämäkös samanhenkistä Pattinsonia viehättää. Heillä on lehden mukaan hyvin paljon yhteistä, ja he katsovat jopa englantilaisia jalkapallo-otteluita yhdessä.

Sarah Gadon on Robert Pattinsonia vuoden nuorempi näyttelijätär Kanadan Torontosta. Hänen isänsä on psykologi ja äiti opettaja. Sarah on nähty useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Sarah Gadon aloitti näyttelemisen kymmenenvuotiaana.