Vauvauutinen kerrottiin tulevalle mummolle – katso ikimuistoinen reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsen syntymä on yksi elämän suurimmista, ellei jopa suurin tapahtuma, josta ovat innoissaan yleensä myös tulevat isovanhemmat. Verkossa on nähty tulevien mummojen reaktioita vauvauutisiin ennenkin, mutta nyt eräs isoäiti näyttää oman korvia vihlovan kiljaisunsa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tarkoituksena oli antaa mummolle syntymäpäivälahja etukäteen, koska hän ei olisi kotona itse juhlan aikaan. Pariskunta Sean ja Lynn Kreps pyytävätkin isoäiti Krepsiä etsimään yllätyksensä keittiöstä. Hetken paikkoja kaiveltuaan mummo löytää uunista pullan.

Riemu alkaa siinä vaiheessa, kun hän tajuaa, mitä uunissa oleva pulla tarkoittaa. Nainen kiljuu kurkku suorana – mutta onneksi onnesta. Toisin sanoen hänestä tulee isoäiti tämän vuoden joulukuussa.