Heidin tiluksilta löytyi 400 kasvin kannabisviljelmä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Heidi Fleiss muistetaan Hollywoodin tunnetuimpana parittajana, joka pyöritti menestyksekästä ilotyttörinkiä 90-luvun Los Angelesissa. Hänen pestaamiensa maksullisten naisten asiakkaina kävi maailmanluokan vaikuttajia ja julkkiksia, ja Heidin palveluihin kuului tähän aikaan myös huumeiden kauppaaminen.

Heidi Fleissin hulppean rikas elämäntyyli muuttui yhdessä päivässä, kun hän jäi kiinni parittamisesta ja diilaamisesta peitetehtävissä olleelle poliisille. Sittemmin myös nimellä Hollywood Madame tunnettu nainen muutti keskelle autiomaata, Nevadan Pahrumpiin. Nyt poliisi on löytänyt hänen tiluksiltaan peräti 392 kannabiskasvia.

Heidi oli sanonut poliiseille kasvattavansa marihuanaa yhteistyössä Las Vegasin kaupungin kanssa, mutta lopulta selvisi, ettei naisella ollut kasvattamiseen oikeuttavaa lupaa. Kannabiskasvit takavarikoitiin ja entistä sutenöörinaista odottaa nyt liuta syytteitä, mukaan lukien huumeiden ja huumausvälineiden hallussapito, TMZ raportoi.