Kauhuteema vietiin bikineihin – pukeutuisitko näihin rannalle?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Elokuu alkaa olla jo puolessa välissä, joten rantakelien aika alkaa kohta olla suomessa jo ohitse. Rantaelämästä nauttiville naispuolisille kauhufaneille on kuitenkin nyt tarjolla näyttäviä, mutta hirviömäisiä bikineitä.

Kuva: Etsy
Kuva: Etsy

Yhdysvaltalainen Bloodlust Productions -niminen yritys tarjoaa Etsy-nettikaupassa Evil Dead -elokuvasarjan innoittamia Necronomikini-bikineitä. Silikonivalmisteisia bikineitä koristavat groteskit hirviönaamat, jotka muistuttavat elokuvista tuttua ”kuolleiden kirjaa”, Necronomiconia.

Brasiliaistyylisiä bikineitä kuvaillaan kestäviksi ja mukavan tuntuisiksi, ja ne maksavat ilman postikuluja noin 77 euroa. Bloodlust Productions tarjoilee myös muita erikoislaatuisia uimapukuja, jotka saattavat olla erityisesti kauhu- ja sci-fi -fanien mieleen.

Kuva: Etsy
Kuva: Etsy