Amber Heard avautuu seksuaalisuudestaan: ”En ole koskaan ollut häpeissäni”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hollywoodin tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Johnny Depp palasi taannoin yhteen 27-vuotiaan ex-rakkaansa, näyttelijätär Amber Heardin kanssa. Neitokainen kertoi äskettäin Flare-lehdelle, että hän haluaa säilyttää heidän yksityisyytensä.

Heard seurusteli ennen suhdettaan Hollywood-komistukseen taiteilija Tasya van Reen kanssa. Lesbosuhde kuitenkin kariutui Johnnyn tultua kuvioihin. Nyt biseksuaali Heard on avautunut Elle-lehdelle seksualisuudestaan.

Neitokainen kertoo, ettei hän halua elämänsä kulkevan kenenkään muun ennalta määräämiä polkuja. Näyttelijätär ei kadu sitä, että hän on kertonut julkisesti olevansa biseksuaali. Heardin mukaan hän ei halunnut näyttää siltä, että piilottelisi jotain.

– En ole, enkä koskaan ole ollut, häpeissäni, Amber Heard summaa Elle-lehdelle.

Teksasista kotoisin oleva näyttelijätär on tullut vuosien varrella tunnetuksi muun muassa Zombieland ja Jonesin perhe -elokuvista. Heardilla on ollut kysyntää tänäkin vuonna, sillä hänellä on parhaillaan kesken useita elokuvaprojekteja. Tänä vuonna elokuvateattereihin saapuvat neitokaisen Paranoia ja Machete Kills -elokuvat.