Lost-tähti ei saanut naiselta seksiä – ryhtyi sikailemaan tekstiviesteillä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Menestyneestä Lost-televisiosarjasta tuttu Dominic Monaghan oli pitkään on-off -suhteessa sarjan vastanäyttelijänsä Evangeline Lillyn kanssa. Pari erosi lopullisesti vuonna 2009. Sittemmin Dominic on ollut otsikoissa haukuttuaan julkisesti Lost-tähti Matthew Foxia.

Nyt Taru Sormusten Herrasta -elokuvistakin tunnettu näyttelijä on joutunut tilanteeseen, joka saattaa hänet erittäin huonoon valoon. 25-vuotias amerikkalaisneitokainen on antanut Radar Online -sivustolle Monaghanin lähettämiä tekstiviestejä, joissa näyttelijä lyttää naisen aivan täysin. Neitokaisen mukaan vihaviestit saivat alkunsa siitä, kun hän ei suostunut harrastamaan seksiä suosikkinäyttelijän kanssa.

Eräässä tekstiviestissä Monaghan leveilee, että hänen tähdittämänsä elokuvat ovat netonneet yli kolme miljardia dollaria. Mies kirjoittaa naiselle, ettei hän ikinä haluaisi harrastaa seksiä tämän kanssa. Monaghanin mukaan sivustolla nimettömänä esiintyvällä naisella on herpes ja hän haisee oudolle.

– Et halua hengata, mutta silti laitat minulle viestejä vaikka kohtelen sinua sellaisena tyhmyrinä kuin sinä olet. Ymmärrä. Vihje. Ja peseydy, Dominic Monaghanin tekstiviestissä kirjoitetaan.

Suosikkinäyttelijä on sittemmin myöntänyt lähettäneensä ilkeät tekstiviestit. Monaghanin mukaan nainen on soitellut hänelle kahden vuoden ajan, ja hän lähetti viestit tehdäkseen selväksi, että tämän tulee jättää hänet rauhaan. Tapauksen nainen on kertonut Radar Onlinelle, että näyttelijän tulee oppia, ettei hän voi kohdella ihmisiä tällä tavoin.