Tässäkö maailman söpöin taskuvaras? Video paljasti tempun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fretit ovat ovelia lemmikkieläimiä ja niiden omistajilta vaaditaan kärsivällisyytä. Leikkisät fretit ihastuttavat omistajiaan erilaisilla tempuilla ja kaiken lisäksi ne ovat suloisia eläimiä. Ilman pitkäjänteistä koulutusta saa lemmikistä helposti liian uteliaan ja tuhoa aiheuttavan kaverin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs fretin omistaja on julkaissut YouTubessa videon, jolla näytetään, kuinka hänen lemmikkinsä näpistää omistajan rahapussin taskusta. Se ujuttaa kuononsa vaivihkaa taskuun ja nappaa lompakon hampaidensa väliin. Lopulta fretti juoksee vimmattua vauhtia karkuun – omistaja perässään.

Fretit ovat seurallisia eläimiä ja ne vaativatkin paljon aktiviteettia. Asiantuntevalla ja sinnikkäällä koulutuksella tästä hillerin kesytetystä versiosta saa uskollisen ja rakastavan lemmikkieläimen. Fretit elävät noin 7 – 10-vuotiaiksi, joten hetken mielijohteesta ei tätäkään eläintä tule hankkia lemmikikseen.