Herutuskuvat jo epätrendikkäitä – nyt esitellään aivan muuta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sosiaalisen median piirissä vallitsee myös erilaisia trendejä. Yhdessä välissä oli tapana julkaista vain kauniita ja photoshopattuja omakuvia, sitten kuvien pääosaan nousivat herkulliset ruoka-annokset, ja myöhemmin lapsuudenkuvat. Nyt uusin trendi keskittyy terveyteen.

Nyt julkkikset ovat aloittaneet trendin, jossa julkaistaan vain terveellisiä elämäntapoja kannattavia otoksia. Kuuluisat ihmiset esittelevät mielellään lihaksiaan ja vartalonsa notkeutta. He julkaisevat erilaisissa yhteisöpalveluissa muun muassa lenkkikuviaan, otoksia painonnostamisesta ja kuntosalilta, hetkiä tanssitunnilta tai erilaisia joogaliikkeitä.

Osa kuvista hivelee silmää seksikkyydellään. Esimerkiksi Bar Reaelin Instargramissa julkaisema notkeaa vartaloa esittelevä otos on ihastuttava. Kakkoseksi ei myöskään jää Miranda Kerrin toteuttama samainen liikesarja. Oletko sinä jo julkaissut omia kuntoilukuvia?