Bruce Willisin mainos oli liikaa televisioon – tämä johti katsojia harhaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Menestysnäyttelijä Bruce Willis on tehnyt uransa aikana lähes kaiken, mitä voisi toimintatähdeltä odottaa. Taannoin toisen action-näyttelijä, Sylvester Stallonen, uutisoitiin raivostuneen Willisille tämän kieltäydyttyä paluusta The Expendables -elokuvasarjan kolmanteen osaan.

Vihainen kollega ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka aiheuttaa harmaita hiuksia Bruce Willisille. Willis tähditti BSkyB -laajakaistayrityksen tuoretta mainosta, joka on kuitenkin nyt kielletty Britanniassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kiellolla ei ole tekemistä toimintatähden mukanaolon kanssa, vaan sen esittäminen estettiin harhaanjohtavan mainonnan vuoksi. Halpana mainostetun tuotteen hinnoittelun todelliset yksityiskohdat tulevat nimittäin ilmi vain pienellä kirjoitetussa tekstissä, joka näkyy videolla 15 sekunnin ajan.

Bruce Willis oli naimisissa Demi Mooren kanssa vuosina 1987 – 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta Rumer, Scout ja Tallulah. Mies avioitui maaliskuussa 2009 valokuvamalli Emma Hemmingin kanssa. Heillä on yhteinen Mabel Ray -tytär, joka syntyi viime vuonna.