Jennifer Anistonin haastattelu ei mennyt ihan odotetusti – tässä tulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Frendit-sarjan myötä supertähdeksi 1990-luvulla noussut näyttelijätär Jennifer Aniston suunnittelee parhaillaan häitä poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa. Tähti nousi vastikään otsikoihin Millerit-elokuvan rohkean trailerin myötä, sillä hän näyttelee elokuvassa stripparia.

Neitokainen kiertää parhaillaan maailmaa mainostamassa Millerit-elokuvaa. Aniston tapaa lukuisia toimittajia promootiokiertueellaan. Nyt eräs BBC:n videohaastattelu on hieman poikennut normaalista kaavasta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

BBC Radio 1 -radiokanavan toimittaja Chris Stark muun muassa avautuu näyttelijättärelle omasta strippiklubikokemuksestaan. Brittimies myös kertoo, että hänelle on laitettu hyvin paljon meikkiä haastattelutilannetta varten. Hän kertoo Anistonille, että hän kokee olevansa ”possu peruukissa”.

– Et näytä possulta tai peruukilta. Tai possulta peruukissa, Jennifer Aniston lohduttaa Starkia.

Stark on aiemminkin herättänyt hämmennystä erikoisella haastattelutekniikallaan. Ensimmäistä kunnon julkkishaastatteluaan tehnyt toimittaja nousi taannoin otsikohin pyydettyään näyttelijäkaunotar Mila Kunisia treffeille kesken haastattelun. Chrisin tekemää Jennifer Aniston -haastattelua on käyty tähän mennessä katsomassa YouTubessa jo lähes puoli miljoonaa kertaa.