Polkkaa tanssiva lintu on totta – hulvaton video verkkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mikäli arki ahdistaa ja kaipaa elämäänsä piristystä, kannattaa avata YouTube ja etsiä sieltä eläinvideoita. YouTuben miljoonat eläinvideot ovat useimmiten niin hauskoja ja suloisia, että pikkumurheet unohtuvat saman tien.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt pääosaan nousee papukaija, jonka tanssii polkkamusiikin tahtiin. Lyhyt videopätkä antaa aihetta hymyyn, ja se tuleekin helpoti katsottua monta kertaa uudestaan. Pelkästään videon musiikki on hyväntuulinen soitanta, jossa on aitoa baltialaista vivahdetta.

Kaijanen istuu pesässään ja tunkee päätään ulos sen oviaukosta. Se intoutuu tanssimaan niin kovalla sykkeellä, että välillä näyttää, että lintu on vaarassa pudota pallonsa sisältä. Kappaleen loputtua kaijanen päästää kimeän äänen. Häkin toinen lintu tyytyy vain tuijottamaan tanssivaa punanokkaa.