Fanit luulivat Mark Wahlbergia Matt Damoniksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Wahlberg nähdään lihaksikkaana muun muassa Pain and Gain ja 2 Guns -elokuvissaan.

Nyt kaksi naista on juossut Mark Wahlbergin kaulaan, koska luulivat, että hän on näyttelijä Matt Damon. Naiset olivat huutaneet Markin nähdessään Matt Damonin nimeä eikä Mark korjannut naisten virhettä, vaan suostui kiltisti poseeraamaan yhteiskuvissa heidän kanssaan.

Mies julkaisi myöhemmin naisten ottamat kuvat Facebookissa ja kirjoitti, että innokkaiden naisten veikkaus hänen henkilöllisyydestään meni tarpeeksi lähelle.

Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa. Mark on nähty esimerkiksi elokuvissa Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.