Mariah Carey loukkaantuneena – julkaisi hellyttävän peuhauskuvan kotoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen popdiiva Mariah Carey tunnetaan pitkästä urastaan pop-musiikin saralla, sillä tähden debyyttilevy julkaistiin jo vuonna 1990. Neitokainen on vuosien varrella kokeillut myös näyttelemistä. Kaunotar tähdittää syyskuussa teattereihin saapuvaa The Butler -elokuvaa.

Taannoin loukkaantunut poptähti-näyttelijä ei ole kaihtanut julkisuutta #Beautiful-kappaleensa musiikkivideon kuvauksissa saamansa käsivamman takia, vaan on poseerannut punaisilla matoilla ja nyt myös julkaissut itsekin valokuvansa verkossa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Twitterissä julkaisemassaan valokuvassa loukkaantunut supertähti nähdään peuhaamassa kotonaan yhdessä lemmikkikoiriensa kanssa. Mariahilla on parhaillaan kotonaan kolme villiä koiranpentua, jotka ovat kuvassa ilmeisesti repineet popcorn-pussillisen emäntänsä käsistä.

Mariah Carey tekee tällä hetkellä paluuta musiikkimaailmaan lähitulevaisuudessa ilmestyvän The Art of Letting Go -albuminsa myötä. Levyn ilmestymispäivää on jo kerran lykätty. Kaunotar pudotti taannoin kaksostensa synnytyksen jälkeen 13 raskauskiloa, minkä jälkeen hän on esitellyt auliisti timmiä vartaloaan lehtikuvissa. Poptähti on Monroe ja Moroccan -nimisten lasten onnellinen äiti. Lasten isä on 32-vuotias näyttelijä ja räppäri Nick Cannon.