Eron riuduttama mallikaunotar bikineissä – näyttää jo paremmalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-saaga teki monista näyttelijöistään kansainvälisiä tähtiä, ja heidän joukossaan on menestyksestä saanut nauttia lihaskimppu Kellan Lutz. Mies erosi pari päivää sitten tyttöystävästään Sharni Vinsonista. Näyttelijäkaunottaresta tuli suhteen myötä julkkis.

Eron jälkeen australialainen kaunotar bongattiin rannalta bikineissä melko riutuneen näköisenä. Eilen hänet kuvattiin samassa asussa Miami Beachilla, mutta hieman paremman näköisenä. Vieläkin Sharni voisi toki hankkia lisää elopainoa, mutta aivan yhtä riutunut hän ei enää ole.

Sharni Vinson on entinen malli, joka on nähty muun muassa tähdittämässä Step Up 3D -elokuvaa. Hän tapaili Kellan Lutzia vuodesta 2001 lähtien. Entinen poikaystävä on kuuluisa Twilight-elokuvien lisäksi Immortals, Arena ja Guardians of Luna -elokuvista. Hän tähdittää tänä vuonna muun muassa elokuvia Java Heat ja Tarzan.