Tatuoinnit olivat liikaa – räppärille ei tarjoiltu ravintolassa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen räppäri The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on julkaissut neljä albumia, joista kaksi nousi Yhdysvaltojen listäykkösiksi. Muusikko oli äskettäin otsikoissa päästettyään autoonsa törmänneen neitokaisen pälkähästä, koska tämä oli nätti.

Nyt rap-artisti on joutunut erikoiseen välikohtaukseen Pasadenassa Kaliforniassa. The Game oli mennyt ruokailemaan Houston’s-nimiseen ravintolaan. Vastaanotto oli kuitenkin ollut kaikkea muuta kuin lämmin.

Muusikko kertoo Twitterissä, että häntä pyydettiin peittämään käsivartensa, sillä niissä olevat tatuoinnit pelottivat muita asiakkaita. The Game oli liikkeellä hihattomalla paidalla kuuman päivän johdosta. Ravintolasta poistunut rap-artisti kertoo Twitterissä, että kyseessä on toinen kerta kun hänet on ”profiloitu Houston’silla rotunsa puolesta”.

Mies sai kuitenkin murkinaa vatsaansa, sillä hän siirtyi toiseen ravintolaan. California Pizza Kitchen -ravintolan työntekijät ottivat muusikon ilosylin vastaan. The Game sai jopa talon tarjoaman ilmaisen jälkiruoan. Houston’s-ravintola on kommentoinut kohua sanomalla, että heillä on tiukka pukukoodi, jota kaikkien heidän asiakkaidensa tulee noudattaa, E! Online kertoo.