Naiset haluavat tuoksua Beyoncelta: ”Intohimoa ja leikkisyyttä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmankiertueensa äskettäin päätökseen saanut Beyonce joutui hiljattain tukalaan tilanteeseen Montrealin keikallaan, kun hänen hiuksensa jäivät kiinni lavalla olleeseen tuulettimeen. Tämän jälkeen neitokainen shokeerasi fanejaan leikkaamalla pitkät hiuksensa lyhyiksi.

Nyt kaunotar on saanut nimiinsä erittäin halutun ennätyksen. Beyoncella, kuten monella muullakin julkkiksella, on omaa nimeään kantava hajuvesisarja. Nyt E! Online -sivusto uutisoi, että neitokaisen Heat-hajuvesi on noussut kaikkien aikojen eniten myydyksi julkkistuoksuksi.

Tuoksu koostuu erilaisista kukista, vaniljasta, santelipuusta ja acai-hedelmästä. Heat-sarjaan lukeutuu useita eri hajuvesia, mutta sarjan tuorein The Mrs. Carter Show World Tour -tuoksu siivitti neitokaisen lopulta kaikkein menestyneimmän julkkishajuveden lanseeraajaksi. Beyoncen Mrs. Carter Show -maailmankiertue päättyi muutama päivä sitten.

– Halusin antaa faneilleni erityisen muiston tästä kiertueesta, ja kehitin tämän tuoksun jotta se heijaistaisi sitä voimaa, intohimoa ja leikkisyyttä mitä laitan esiintymisiini, Beyonce kertoi tuoksusta sen julkaisun yhteydessä.