Justin Timberlaken ykköshitti 13 eri genressä – mihin näistä sytyt?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen näyttelijä-muusikko Justin Timberlake on tällä hetkellä kovassa nosteessa tuoreen The 20/20 Experience -levynsä tiimoilta. Komistus muistetaan tuoreimpien hittiensä lisäksi muun muassa Cry Me A River ja Sexyback -kappaleista.

Nyt miehen My Love -kappaleesta on tehty hieman tavallisesta poikkeava versio. YouTube-videolla muusikot soittavat Timberlaken hittikappaleen 13 eri musiikkigenressä. My Love kuullaan muun muassa barokkityylisenä sovituksena.

Muihin kokeiltuihin musiikkityyleihin lukeutuvat esimerkiksi jazz, rock ja kantri. Menestyslaulajan hittikappale taipuu yllättävän hyvin myös house ja dubstep -versioiksi. Tavallisesta poikkeavaa musiikkikokeilua on käyty katsomassa jo lähes 300.000 kertaa.