Onko tämä jo liioittelua? Kimille ostettiin miljoonan arvoinen panssariauto

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän kesän kuumin puheenaihe lienee Kim Kardashianin ja Kanye Westin tyttären syntymä, joka on saavuttanut lähes yhtä suuren mediasensaation kuin tuoreen brittikuninkaan syntyminen. Kimin ja Kanyen tiedetään törsäävänsä mielellään luksukseen, eivätkä Kanyen tuoreimmat autohankinnat tee linjaan poikkeusta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kanye West on ostanut vaimolleen 935.000 euroa maksavan turva-auton, joka on sekä luodin- että pomminkestävä. Räppäri tahtoo turvata tulevan vaimonsa ja tyttärensä turvallisuuden. Kyseessä on SUV:in Promotion Iron Diamond, jolla äiti ja tytär voivat matkustaa turvallisesti ympäri Los Angelesia. Kanye osti samalla itselleen uuden auton, 292.000 euron arvoisen Chevrolet Kodiakin. Kyseinen malli mukailee presidentti Barack Obaman Limo One -autoa.

Kardashian ja West remontoivat parhaillaan ökytaloa Bel Airissa. Keittiöön on uponnut 585.000 euroa, ja asunnon silmäteränä on Swarovski-kristalleilla koristeltu jääkaappipakastin. Kaiken huippu lienee se, että pelkästään heidän kullatuilla renkailla varustetut wc-istuimet ovat nielaisseet budjetista yli puoli miljoonaa euroa. Arvioiden mukaan asunnon sisustaminen ja kunnostaminen tulee maksamaan vähintäänkin yhtä paljon kuin itse rakennus, eli reilut kahdeksan miljoonaa dollaria.