Oprah tempaisi jälleen – lahjoitti yleisössä istuneelle auton

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Mediamoguli Oprah Winfrey nimettiin viime vuonna maailman eniten tienaavaksi julkisuuden henkilöksi. Keskusteluohjelmastaan tunnetuksi tulleen amerikkalaisnaisen vuotuiset tienestit nousivat huimaan 165 miljoonaan dollariin, eli 137 miljoonaan euroon.

Nyt Oprah on osannut nauraa omalle kuuluisuudelleen Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa. The Butler -elokuvansa tiimoilta vieraana ollut nainen nousi vuonna 2004 otsikoihin lahjoitettuaan kaikille keskusteluohjelmansa yleisössä olleille uudet autot. Nyt samankaltainen temppu toistettiin Jimmy Kimmelin ohjelmassa.

Mediamoguli ryhtyi yllättäen kesken ohjelmaa toistelemaan, että hänelle tuli taas se tunne. Yleisö ei vielä tässä vaiheessa voinut tietää, että nainen vitsailee hänet tunnetuksi tehneelle avokätisyydelleen. Loppujen lopuksi Oprah ei voinut vastustaa antamisen iloa, ja Britney-niminen yleisön jäsen sai upouuden Ford Fusion Energi Hybrid -auton.

– Aina silloin tällöin, Jimmy, se vain tapahtuu. Erityisesti silloin kun jätän lounaan väliin, Oprah summaa halustaan antaa ihmisille lahjoja.

Antelias 59-vuotias mediamoguli lahjoitti äskettäin 12 miljoonaa dollaria afroamerikkalaisen historian tutkimukselle. Rahat lahjoitettiin museolle, jota aletaan rakentamaan lähiaikoina maan pääkaupungissa Washington D.C:ssä. Kiitokseksi erittäin avokätisestä lahjoituksesta museon 350-paikkainen teatteri tullaan nimeämään Oprahin mukaan. Julkkisnainen kertoo, kuinka hän on ylpeä maan afroamerikkalaisesta historiasta. Oprah on aiemmin lahjoittanut samaiselle museolle miljoona dollaria vuonna 2007.