Palomiehet soitettiin sirkukseen – elefantit kaipasivat letkutusta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pelastustehtävissä työskentelevät ihmiset edustavat sellaista ammattiryhmää, joka joutuu kohtaamaan urallaan mitä omituisimpia asioita. Nyt Iowan palomiehet saivat hieman erilaisen hälytystehtävän, kun heidän apuaan pyydettiin sirkuksen elefanttikaksikon puhdistamiseen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viola ja Kelly ovat Carson and Barnes Circus -poppoon isokokoiset elefanttiesiintyjät. Heidän paheenaan on mudassa kieriskely, ja nyt sirkuksen väki joutuikin soittamaan palomiehet paikalle auttamaan heitä norsujen puhdistamisessa. Palomiehet saapuivat paikalle hälytysajoneuvoillaan.

Pelastusalan ammattilaiset käyttivät sammutusletkujaan isojen norsujen puhdistamisessa, ja eläimet ilmiselvästi nautiskelivat raikkaasta ja kovalla paineella tulleesta suihkusta. Palomiesten puuhasteluja oli kerääntynyt katsomaan myös jonkun verran yleisöä.