Tamperelaiset hierasivat silmiään – tämä joukko valtasi näyttävästi kaupungin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lauantaina monet tamperelaiset hieraisivat silmiään, kun satapäin sini- ja oranssipaitaisia kansalaisia juoksenteli ympäri kaupunkia ja sen esikaupunkialueita. Kyse oli Tampereen nuorkauppakamarin järjestämästä Team City Challenge 2013 -kilpailusta, johon osallistui 130 joukkueessa yhteensä peräti 600 kilpailijaa.

Katso video tapahtumasta tästä:

Talkoovoimin nyt jo neljännen kerran järjestetyssä tapahtumassa eri sarjoissa kisailleet ottivat mittaa toisistaan mitä erikoisemmissa lajeissa. Tänä vuonna tapahtuman suosituimmiksi lajeiksi nousivat kaivinkoneella järveen suoritettu Ilmaveivi, 40 metrin limaliuku, värikuulasota ja 40 metrin köysilaskeutuminen.

Tapahtuman julkkisjoukkueessa kisailivat tällä kertaa Team Big Brotherin Johanna, Iida, Sarah ja Katarina.