Suloisuuden yliannostus! Vauvapanda tapasi emonsa ensi kertaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eläinlapset ovat aina suloisia ja niistä kertovat tarinat saavat ihmiset huokailemaan onnenhenkäyksiä. Nyt erään taiwanilaisen eläintarhan pandapentu tapasi emonsa ensi kertaa ja kohtaaminen tietenkin ikuistettiin myös verkkovideolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Pientä pandavauvaa oli pidetty kuukauden päivät eristyksissä emostaan, sillä eläintarhan väki pelkäsi emon tappavan tai jopa syövän pienokaisen. Pennun ja emon kohtaaminen on liikuttava, sillä keskelle häkkiä viety rääpäle saa täysikasvuisen eläimen rakkaudenosoitukset välittömästi.

Pikkuinen panda ääntelee kovasti, kun emo nappaa sitä hellästi päästä kiinni ja ottaa syliinsä. Pian kuukauden ikäinen pienokainen imeekin nisää tottunein elkein. Pandaäiti ei malta olla silittelemättä ja halailematta suloista vauvaansa.