Blockfest käynnistyy perjantaina – festarialueen rakentaminen käynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuudetta kertaa järjestettävä kaupunkifestivaali Blockfest pyörähtää käyntiin tulevana perjantaina. Festivaalikesän päättävästä urbaanin musiikin ilotulituksesta nautitaan Tampereen Ratinanniemessä sekä kolmessa eri yökerhossa 23. – 24. elokuuta.

Festivaalialueen rakentaminen on jo käynnistynyt aikataulussaan ja jatkuu torstai-iltaan saakka. Kahden eri esiintymislavan lisäksi paikalle nousee myyntipisteitä, Axl Smithin isännöimä Experience Area sekä runsaasti oheisohjelmaa, kuten Graffiti Pro Battle.

Tänä vuonna Blockfest panostaa myös ruokaan. Uudistunut ruokamaailma tuo esille paikallista kulttuuria siipibaarin ja mustamakkarabaarin myötä. Saatavilla on myös monipuolista festariruokaa ja vegebaari kaikille kasvisruuan ystäville. Tämän lisäksi Top Chef Akseli Herlevi on suunnitellut oman menun vaativampaan makuun.

Tapahtuman esiintyjäkattaus muodostuu lähes viidestäkymmenestä kotimaisen rytmimusiikin kärkinimestä sekä kahdesta Blockfestin historian isoimmasta artistikiinnityksestä. Perjantaina lavan ottaa haltuun maailman legendaarisimmaksi hiphop-ryhmäksi tituleerattu Wu-Tang Clan, jolta nähdään erikoispitkä keikka. Lauantaina Ratinanniemeen saapuu tämän hetken ajankohtaisimpiin supertähtiin lukeutuva Mac Miller.

Kaupunkifestivaali on jo ennakkoon lähes loppuunmyyty. Tapahtuman lippumuodoista on jäljellä enää muutamia täydellisen festarikokemuksen tarjoavia exclusive-paketteja.