Toiveisiin vastattiin: Hopea Toffee tekee paluun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina retro on ollut trendikästä monilla eri aloilla, kun nostalgia on tuonut takaisin lukuisia jo kertaalleen haudattuja brändejä. Taannoin esimerkiksi Merkkari-makeiset tekivät menestyksekkään paluun, vaikkakin alkuperäistä pienempänä versiona. Merkkaripussit loppuivat hyllyistä välittömästi.

Kuva: Cloetta
Kuva: Cloetta

Tänään saatiin jälleen uusi ilouutinen, kun Cloetta kertoi verkkosivuillaan, että takavuosien suosikkimakeinen Hopea Toffee tekee paluun. Tämä hampaisiin hanakasti tarttuvan herkun paluu lienee monien mieleen, ja sen paluuta onkin ehditty vaatimaan jo peräti nettiadressilla. Nyt monien toiveet ovat siis toteutuneet.

– Kuluttajien kuunteleminen on meille ensisijaisen tärkeää. Nettiadressin lisäksi olemme saaneet myös suoraan kuluttajilta pyyntöjä Hopea Toffeen uudelleenlanseerauksen puolesta, kertoo Cloetta Suomi Oy:n tuoteryhmäpäällikkö Sanna Kylmänen.

Hopea Toffeen synty ajoittuu 1970-luvulle. Hopea Toffee oli tuolloin aivan uuden tyyppinen makeinen, sillä salmiakkia ei ollut aiemmin yhdistetty toffeeseen. Klassikkoherkku voitti vuoden Salmiakki-Finlandian vuonna 2008.