Venäläinen maantie kuin pommituksen jäljiltä – uskaltaisitko ajaa tästä?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keväisin tulvia yleensä aiheuttavat lumien sulaminen ja siitä aiheutuvat jääpadot. Vaihtoehtoisesti vesi voi nousta liian korkealle rankkasateiden takia. Nyt Venäjällä kuvattu video näyttää, minkälaista tuhoa paikallinen tulva teki asvalttitielle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Video on Rostovin kaupungista, jossa kärsittiin toukokuussa suurista tulvista. Paikalliset eivät ole ilmeisesti saaneet korjattua tulvan tuhoamaa tietä, sillä YouTubeen ladattu video on kuvattu 23. heinäkuuta. Videolla näytetään hyvin heikossa kunnossa oleva tie, jota pitkin on vaikea kulkea ilman järeää maastoajoneuvoa.

Poikkeukselliset luonnonilmiöt ovat piinanneet ihmisiä ympäri maailmaa viime vuosina etenkin erilaisten pyörremyrskyjen, aavikkokaupunkien lumisateiden ja viikkokausia kestäneiden tulvien muodossa. Olemme myös uutisoineet hurjista raekuuroista, jotka ovat tuhonnet kokonaisia taloja ja autoja.