10 keinoa saada nainen haluamaan seksiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että naiset syttyvät ainoastaan suurieleisen kynttiläillallisen jälkeen, kun he ovat ensin kävelleet ruusuilla merkittyä polkua pitkin aromaattiseen kylpyyn, ja sieltä kauniissa alusasussaan tunnelmavalaistuun makuuhuoneeseen. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa.

Normaalit naiset nauttivat seksistä siinä missä miehetkin, tosin sillä erotuksella, että leidit käyvät erotiikan asioita läpi tunnepuolella enemmän kuin kumppaninsa. Silti moni nainen haaveilee esimerkiksi miehen yllättävän hänet intohimoisesti esimerkiksi kesken keittiössä kokkailemisen. Mikäli nainen haluaa olla luova ruoanlaitossa tai vaikkapa korttien askartelemisessa, voi mies käyttää tilaisuutta hyväkseen ja innostaa kumppaninsa yllättävään aktiin hellästi.

Tosiasia myös on, että mitä kauemmin nainen on ilman seksiä, sitä halukkaammaksi hän tulee. Tietysti kaikki naiset eivät nauti elämään olennaisesti kuuluvasta erotiikasta, mutta terveeseen parisuhteeseen kuuluu seksiä, ja sen tietävät myös hameväen edustajat. Etenkin pitkänä sinkkuina olleet ja vakituista kumppania etsivät naiset saattavat olla todellisia petoja sängyssä sen oikean löydyttyä.

Parisuhde pysyy elinvoimaisena myös pienen välimatkan avulla. Ikävä lisää usein mielihaluja ja pariskuntien tulisikin ottaa joskus irtiottoja toisistaan. Tämän jälkeen seksikin tuntuu hekumallisemmalta, kun otetaan niin sanotusti menetetty aika takaisin.

Vaikka naiset saattavat yleisesti vältellä pornon katselemista, saattavat seksikkäät näyttelijät laukaista villejä ajatuksia. Myös yhteinen hauskanpito saa naiset usein rentoutumaan ja innostumaan seksileikeistä. Pariskunta voi olla kotosalla, maistella kevyesti juomia, tanssia, kosketella, flirttailla… Kunnes himot ottavat vallan.

Naiset ovat usein myös eroottisessa latauksessa ovulaation aikana, eli noin kaksi viikkoa ennen seuraavia kuukautisia. He saattavat myös osoittaa valtaansa seksillä esimerkiksi silloin, kun heidän kumppaninsa on saanut liiaksi ylimääräistä huomiota muilta naisilta. Vaimokkeet saattavat ajatella, että tajunnanräjäyttävää seksiä tarjoamalla heidän rakkaansa ei kiinnostu toisista naisista – ja tämä on usein myös totta.

AskMen-sivuston mukaan joidenkin naisten libido kasvaa stressaavissa tilanteissa. Tämä tieto ei nyt saa kannustaa miehiä järjestämään naisilleen ylimääräistä päänvaivaa, mutta puolisoiden on syytä tarkkailla ainakin tilannetta siten, että voisiko vällyjen välissä touhuaminen saada stressitasoa alemmaksi.

Kaikki tietävät myös sen, että mielialat määrittelevät usein naisen seksihalua. Mikäli nainen on muuten nihkeä touhuilemaan seksin parissa, yksi hyvä keino on saada hänet hyväntuuliseksi. Iloiset elämäntilanteet saavat neitokaiset usein myös viriilimmiksi. Kuitenkin sovintoseksi lienee se, joka saa aivoja räjäyttäviä orgasmeja eniten aikaiseksi. Joten pienen kahinan jälkeen voi ottaa housut pois ja hypätä sänkyyn.