Jennifer Aniston loukkaantui – oma kihlattu mursi varpaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Frendit-sarjasta tuttu näyttelijätär Jennifer Aniston siirsi hiljattain häitään, koska hän halusi keskittyä kihlattunsa Justin Therouxin kanssa remontoimaan 16 miljoonan dollarin arvoista Bel Airin kotiaan. Nyt näyttelijäkaunotar on joutunut tekemään reissun sairaalaan.

E! Online -sivusto kertoo, että Aniston on murtanut varpaansa. Asialla on ollut näyttelijättären kihlattu Justin Theroux. Kyseessä on kuitenkin ollut parisuhdeväkivallan sijaan viaton vahinko.

– En paljastaisi suloista, suloista kihlattuani, mutta hänellä on isot jalat ja hän käyttää sellaisia saappaita. Hän astui varpaani päälle. Mursi sen. Tunsin sen, Jennifer Aniston kertoo E! Onlinelle.

Pariskunta on ollut kihloissa viime vuoden elokuusta lähtien. Kaksikon häistä on huhuttu jo pitkään, ja seremonian ajankohtaa ollaan vaihdettu lööppien mukaan jo useampaan otteeseen. Aniston kuitenkin kertoo sivustolle, että häät tulevat tapahtumaan, eivätkä he vain ole vielä päättäneet sopivaa päivää.