Lady Gaga julkaisi floppihittiinsä videon – paljasta pintaa ei säästellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gagan uuden albumin ensisingle Applause on jo ehtinyt herättää kohua maailmalla. Kappaleen levymyynti alkoi heti laskea parin päivän jälkeen, jolloin fanit alkoivat kaupata suuseksiä singlen ostajille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Lady Gagan kyseisen ”floppikappaleen” musiikkivideo on nähnyt päivänvalon. Applause-videolla tähti noudattaa tuttua shokeeraavaa linjaansa. Poppari nähdään muun muassa rintaliivisillään patjan päällä kiehnäämässä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Hän myös esiintyy minikokoisissa bikiniasuissa, jotka peittävät vain laulajattaren strategiset paikat. Neitokaisen videolla nähdään taiteellisia elementtejä ja esimerkiksi viittauksia sirkustaiteeseen. Tähti voimistanee kyseisen vivahteikkaan videon kautta asemaansa muoti-ikonina.