Tämä lenkkeilijä käänsi miesten katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australiasta on viime aikoina tullut monia todella näyttäviä mallikaunottaria, joista osa on tehnyt jo läpimurtonsa myös Yhdysvaltojen markkinoilla. Viime vuonna nousijoiden joukkoon lisättiin yksi uusi nimi, kun Lara Bingle noteerattiin myös rapakon takana.

Viime vuonna verkossa levisi Laran alastonkuva, jonka vuotamista ja julkaisemista on sittemmin puitu myös oikeudessa. Eilen Lara kuvattiin kuitenkin märkäpuku yllään, kun hän lenkkeili Sydneyn maineikkaalla Bondi Beachilla. Välillä märkäpuku oli valahtaa alas.

25-vuotias australialainen Lara Bingle tuli kotimaassaan tunnetuksi kiistellyn matkailumainoksen myötä vuonna 2006. Sittemmin läpimurtonsa tehnyt kaunotar on poseerannut muiden muassa Grazia, OK!, Who ja New Idea -lehtien kansiss ja poseerannut useissa mainoskampanjoissa. Nykyisin hän toimittaa BazaarTV -nettitelevisiota Australiasta käsin. Lara Bingle on seurustellut vuodesta 2006 saakka australiaisen krikettitähti Michael Clarken kanssa.