Mies rakensi kodin roskalaatikkoon – tässä erikoinen tulos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa painitaan ainakin pääkaupunkiseudulla hurjien vuokrien kanssa, kun pienestä keskustassa sijaitsevasta yksiöstä joutuu pulittamaan lähes nelinumeroisen summan. Kerroimme hiljattain, että vielä hurjemmat vuokramarkkinat löytyvät New Yorkista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Isossa Omenassa keskimääräinen asuntovuokra on peräti 3.017 dollaria, eli 2.355 euroa. Gregory Kloehn on nyt keksinyt ratkaisun asuntokuplaan. Mies on nimittäin muuttanut ison roskasäiliön kodikseen, ja sieltä löytyvät kaikki perusmukavuudet. Roskasäiliökotiin kuuluu niin keittiö, suihku, wc-pönttö kuin makuutilatkin, eivätkä ohikulkijat kiinnitä säiliöön sen suuremmin huomiota.

Yhdysvaltojen keskimääräinen asuntovuokra on kuukausittain tuhat dollaria. Silti New York Cityssa asuva joutuu pulittamaan vuokra-asunnosta huomattavasti tätä enemmän, ja parhaillaan alueen rakennuttajat suunnittelevat keskustaan lisää superluksus-luokan koteja.