Tuhannet Elvis-fanit pyhiinvaeltavat Memphisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rock’n’rollin kuninkaan kuolemasta tuli kuluneeksi 36 vuotta. Elvis muistetaan komea-asuisena tunteiden tulkkina ja hänellä on edelleenkin yksi maailman uskollisimmista fanikunnista. Elviksen kotitila Memphisissä on pyhiinvaelluskohde legendan faneille hänen kuolinpäivänään.

Viime viikolla Gracelandiin kerääntyi kymmeniätuhansia Elvis-faneja sytyttelemään kynttilöitä, laulamaan ja muistelemaan miestä. Ympäri maailmaa tulleet fanit tahtoivat kunnioittaa Elviksen muistoa viikon kestävällä juhlinnalla.

Kerroimme äskettäin, kuinka Kanye West on kertonut haaveilevansa Elviksen kuuluisan kotitilan ostamisesta. Kanye on rock’n’roll -legendan suuri ihailija, ja koska julkisuudessa jatkuvasti kuiskitaan Memphisissä sijaitsevan ranchin myymisestä, on Kanye pistänyt korvansa hörölle asian tiimoilta.

Kanye haaveilee perheensä asuvan Gracelandissa ainakin osan vuodesta. Räppäri tahtoisi myös kunnostaa tilukset entiseen loistoonsa. Kartanon omistaa nykyään Elviksen leski Pricilla Presley ja tytär Lisa Marie Presley.