Matkustajat kauhistuivat: Bussikuski leikkasi kynsiään ajon aikana – katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkisen liikenteen kuljettavat ovat oleellinen osa monen arkipäivää, sillä heidän kyydissään matkaa päivittäin lukuisia ihmisiä. Nyt otsikoihin on noussut eräs singaporelainen linja-auton kuljettaja, joka ei suhtautunut työhönsä aivan sen vaatimalla vakavuudella.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miespuolinen kuljettaja nimittäin leikkasi kynsiään samalla, kun hän ajoi matkustajia kyydinnyttä linja-autoa. Auto oli lähtenyt matkaan singaporelaiselta lentoasemalta. Mies ajoi linja-autoa erikoisen episodin aikaan moottoritiellä.

Kuljettajan olisi ehkä kannattanut kiinnittää huomiota henkilökohtaiseen hygieniaansa joskus toiste, sillä mies on Metron mukaan saanut tapauksen johdosta potkut. Kyydissä ollut matkustaja kuvasi leikkaussession videolle, ja kuljettajan työnantajat sanoivat tämän irti heti videon nähtyään. Tapauksen keskiössä oleva SMRT-linja-autoyhtiö on sittemmin painottanut asiakkailleen, että turvallisuus on heille etusijalla.