Jättihampurilainen oli naiselle liikaa – joutui sairaalahoitoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet jälkiviisaat toteavat, että ahneudella saattaa olla ikävä loppu. Joskus henkilö voi todella haukata liian ison palan himoamaansa asiaa, kuten kävi Nicole Peatelle liverpoolilaisessa hampurilaisravintolassa.

25-vuotias brittinainen nimittäin sai leukansa sijoiltaan Almost Famous -ravintolassa yrittäessään ahmaista mahdollisimman suurta suupalaa jättikokoisesta Kids in America -purilaisesta. Peate yritti ensin kuitata tilanteen naurulla, mutta joutui hakeutumaan lääkärin pakeille, kun kivut jatkuivat.

– Yritin syödä sitä veitselllä ja haarukalla, enkä pystynyt. En voinut avata suutani kokonaan. Tuntui kuin kielessäni olisi ollut kramppi, ja sitten sain korva- ja pääkipuja. Seuraavana aamuna tunsin oloni todella kipeäksi ja koko toinen puoli päästäni sattui, kertoi Nicole Guardian-lehdelle.

Peate kärsii Ehlers-Danlosin syndroomasta, jonka ansiosta hänen nivelensä ovat huomattavasti normaalia joustavammat. Tilan ansiosta luut voivat myös mennä pois paikoiltaan. Leuka aseteltiin takaisin paikoilleen Royal Liverpoolin yliopistollisessa sairaalassa.