Jennifer Anistonin bikinimuodot paparazzin tähtäimessä Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-sarjasta tuttu näyttelijätär Jennifer Aniston siirsi hiljattain häitään, koska hän halusi keskittyä kihlattunsa Justin Therouxin kanssa remontoimaan 16 miljoonan dollarin arvoista Bel Airin kotiaan. Nyt pariskunta on suunnannut aurinkolomalle.

Jennifer ja Justin kuvattiin eilen nautiskelemassa aurinkolomasta Meksikossa, jossa Jennifer otti aurinkoa punaisissa bikineissä.

Jennifer Aniston ja Justin Theroux ovat olleet kihloissa viime vuoden elokuusta lähtien. Kaksikon häistä on huhuttu jo pitkään, ja seremonian ajankohtaa ollaan vaihdettu lööppien mukaan jo useampaan otteeseen. Aniston kuitenkin kertoo sivustolle, että häät tulevat tapahtumaan, eivätkä he vain ole vielä päättäneet sopivaa päivää.