Adriana De Moura kuvattiin kylvyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -draamasarjan menestys synnytti liudan realitysarjoja, jotka seuraavat rikkaiden kotiäitien luksuselämää. Real Housewives of Miami -sarjan tunnetuimpia tähtiä on brasilialainen kaunotar Adriana De Mouraa, joka on noussut Yhdysvalloissa julkkistähdeksi.

Uutisoimme aikaisemmin Adriana De Mouran poseeraavan eläinten oikeuksia puolustavan PETA-järjestön kuvauksissa. Nyt rohkean ja provokatiivisen kampanjan kampanjakuva on julkaistu, ja julkkiskaunotar esiintyy siinä alastomana kylpyammeessa.

Kuva: PETA
Kuva: PETA

Lukemattomat julkkistähdet ovat riisuneet itsensä alastomaksi PETA-kampanjoiden kuviin. Adriana De Mouran kampanjakuvan tekstissä kysytään ”Voisitko elää kylpyammeessa 40 vuotta?”. Kampanjassa kritisoidaan Lolita-nimisen valaan pitämistä vankeudessa vuodesta 1970 saakka Miamin merieläinpuistossa.

Adriana Moura tekee parhaillaan tuloaan myös viihdelehtien palstoille. Realitytähti on televisiouransa myötä kokeillut siipiään myös poplaulajana. Mouran kerrotaan olevan naimisissa Frederiq Marq -nimisen miehen kanssa, mutta vielä realitysarjassa hän kertoi heidän vasta seurustelevan.