Takaisku! Jenna Jamesonin vierailu TurkkuSex-messuilla peruuntui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun aikuisviihdetähti Jenna Jamesonin oli tarkoitus vierailla Turun erotiikkamessuilla syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Nyt julkkisvierailu on kuitenkin yllättäen peruuntunut. Sopimus oli jo allekirjoitettu, kun Jenna Jameson halusi yllättäen vaihtaa agenttia ja sopimusehtoja.

Sopimustekniset epäselvyydet herättivät epäilykset ja TurkkuSex-organisaatio päätti julkkisagentti Mike Estermanin neuvosta vetääntyä sopimuksesta. Estermanin mukaan Jenna Jameson oli saanut tuomion rattijuopumuksesta ja oikeus oli määrännyt hänet vieroitukseen. Tämä teki Estermanin mukaan Jamesonista epäluotettavan sopijapuolen.

– Estermanin ja Jamesonin kiista alkoi siitä, kun Esterman ei ollut halukas siirtämään varausmaksua eteenpäin Jamesonille. Perusteluina oli, että Jenna ei koskaan ilmestyisi Suomeen saatuaan rahat, koska hän on velkaa niin paljon esimerkiksi asianajajille. Tämä tieto yllätti messuorganisaation, joka oli aina pitänyt Jenna Jamesonia erittäin varakkaana henkilönä, tiedotteessa kerrotaan.

Jamesonin tilalla esiintyy amerikkalainen aikuisviihdetähti Christina Aguchi. TurkkuSex -erotiikkamessut järjestetään Turun messukeskuksessa 6. – 7. syyskuuta.