Kengurun jalkoväli oli liikaa – sensuroitiin Facebookiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australia on kaukaisesta sijainnistaan huolimatta suosittu matkailukohde myös suomalaisten keskuudessa, ja maa tunnetaan luontonsa lisäksi erikoisista eläimistään. Suosituimpia niistä lienevät koalat ja kengurut. Nyt eräs kenguru on joutunut melko erikoiseen käsittelyyn Facebookissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Australian matkailuväki ylläpitää maan matkailusivuja Facebookissa, jossa päätettiin julkaista myös hellyttävä valokuva maassa selällään makaavasta kengurusta. Eläimen asento oli kuitenkin sellainen, että sen jalkoväli paljastui kokonaan kuvassa.

Luonnollisestikaan kuvassa ei näkynyt mitään intiimiä, mutta silti matkailuväki päätti sensuroida jalkovälin ennen kuvan julkaisemista. Tapaus on saanut viime päivinä valtavan suosion ja sensuroinnille on naureskeltu televisiouutisia myöden.