Nyt meni mauttomaksi, Lady Gaga

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gagan uuden albumin ensisingle Applause on jo herättää kohua maailmalla, sillä laulaja on yrittänyt pönkittää odotuksia huonommin menestyneen kappaleen listasijoituksia kyseenalaisilla kampanjoilla. Häntä syytetäänkin listojen keinotekoisesta manipulaatiosta.

Rohkeista asuistaan aiemmin tunnettu laulaja on nyt palannut vanhaan tyyliinsä, sillä hänet kuvattiin eilen poistumassa New Yorkissa sijaitsevasta hotellistaan mauttomassa – ja paljastavassa – asussa. Paita oli nimittäin unohtunut pukea ylleen, eikä rintavako ainakaan imarrellut supertähteä.

Lady Gaga nähdään tuoreella Applause-musiikkivideolla minikokoisissa bikiniasuissa, jotka peittävät vain laulajattaren strategiset paikat. Neitokaisen videolla nähdään taiteellisia elementtejä ja esimerkiksi viittauksia sirkustaiteeseen. Tähti voimistanee kyseisen vivahteikkaan videon kautta asemaansa muoti-ikonina.