Nicole Coco Austin näytti twerkkauksen mallia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Twerking-tanssi on levinnyt kulovalkean tavoin internetin ihmemaailmassa, ja monet julkisuuden henkilötkin ovat innostuneet apinoimaan kuuluisaa pepun heilutus -tanssityyliä. Jokin aika sitten The Real -keskusteluohjelmassa nähtiin twerkaamassa alan todellinen asiantuntija.

Räppärin vaimo Coco tunnetaan paitsi urheilullisuudestaan, myös painovoimaa uhmaavasta takamuksestaan, josta ei puutu pyöreitä muotoja. Blondi sai keskusteluohjelman naiset innostumaan kurveistaan, ja he myös käpälöivät tämän peppua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Coco esitteli ohjelmassa twerking-tanssin saloja, jota hän kutsui kotoisammin pepun heiluttamiseksi. Nainen kertoi tanssin ytimen olevan alaselän liikkeissä. Tähti sai esityksestään raikuvat aplodit.

Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että julkkiskaunotar itse asiassa peitteli aikaisemmin kuuluisaa peräänsä. Hän kertoi, ettei osannut nuorena suhtautua saamaansa huomioon. Vasta aviomies Ice-T:n ihailu sai hänen mielensä muuttumaan.