Popedan kesähitistä odottamaton reggaeton-versio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rockjyrä Popeda on niittänyt menestystä livekeikoilla myös tämän kesän festivaaleilla. Yhtyeestä suorastaan tihkuu testosteronia, joten tuorein cover-versio sen hitistä yllättää kovasti. Kyseessä on nimittäin reggaeton-version Popedan klassikkohitistä.

norlankuumakesa

Norlan El Misionario -niminen artisti on nyt levyttänyt Pitkä kuuma kesä -hitistä oman näkemyksensä, joka on musiikillisesti varsin kaukana rockpaahdosta. Uusi versio edustaa nimittäin reggaetonia ja sen tuttu kertosäe kuullaan vahvalla ulkomaalaiskorostuksella, mutta muuten lyriikat ovat pitkälti artistin omaa käsialaa.

Popeda on kuullut uuden version ja hyväksynyt sen levytettäväksi. Kyseessä on kolmas single Norlanin tulevalta Caribbean KoneXion -albumilta. Hänen tunnetuin kappaleensa on vuonna 2009 julkaistu Sauna Caliente.