Tenniskaunotar säväytti tiukassa nahkamekossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tennistähti Serena Williams tunnetaan urheilu-uransa lisäksi myös ulkomuodostaan. 31-vuotias urheilija kiinnostaa kovasti lehdistöä, ja paparazzit tuntuvat seuraavan häntä minne meneekin.

Nyt Serena Williams on kuvattu poistumassa The Late Show with David Letterman -keskusteluohjelman kuvauksista New Yorkissa. Tennistähti oli pukeutunut tiukkaan mustaan nahkamekkoon, joka korosti hänen maailmankuuluja muotojaan.

Vuonna 1995 tennisuransa aloittanut Serena kertoi taannoin olevansa epävarma kehostaan, koska se ei edusta perinteistä hoikkaa naiskauneutta. Tähti tunnustaa joutuvansa edelleen teeskentelemään itsevarmaa astuessaan esimerkiksi punaiselle matolle paljastavassa asussa. Neito ei kuitenkaan aio viettää elämäänsä dieetillä.