Suurin osa ei seurustele ”elämänsä rakkauden” kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet kantavat sisällään unelmaa Siitä Oikeasta, jonka rinnalla vietetty elämä olisi onnen ja ruusuisten elämysten täyttämä. Joskus sydämet vievät kuitenkin eri suuntiin ja elämään tuleekin uusia ihmisiä.

Siemens Festival Nights -tapahtumassa tehdyn kyselyn mukaan kaikki eivät elä elämäänsä sitä tunnetasolla eniten mullistaneen henkilön kanssa. Yksi seitsemästä pitkässä parisuhteessa elävästä henkilöstä on sitä mieltä, ettei tämänhetkinen partneri ole heidän elämänsä rakkaus.

Heistä 73 prosenttia kertoo etsineensä uuden kumppanin, koska suurin rakkaus pääsi heiltä karkuun. 17 prosenttia vastaajista paljastaa tavanneensa Sen Oikean ollessaan nykyisen partnerin kanssa. Niin ikään toiset 46 prosenttia kertoo, että he jättäisivät mieluusti nykyisen kultansa elämänsä rakkauden takia.

Kyselyn positiivinen uutinen on, että keskimäärin ihmisen sydän on särkynyt suhteen takia vain kerran. Tosin suurin osa ihmisistä on tulosten mukaan rakastunutkin vain pari kertaa elämässään. 60 prosentilla vastaajista kesti 10 viikkoa varmistua siitä, että seurustelukumppani on heidän elämänsä rakkaus, uutisoi Telegraph-lehti.