Crazy Town tekee paluun – muistatko vielä heidät?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen rap ja rock -musiikkia yhdistänyt Crazy Town nousi suuren yleisön tietoisuuteen vuonna 2000 ilmestyneen Butterfly-hitin myötä. Yhtyeen siivet eivät kuitenkaan kantaneet laajamittaisempaan menestykseen, vaan bändi katosi julkisuudesta heikosti myyneen Darkhorse-levyn jälkeen.

Yhtyeen jäsenet olivat sittemmin esillä lähinnä huumeongelmista ja traagisista kuolemista. Nyt vuosituhannen vaihteen pomppumetalli-villityksellä ratsastanut yhtye suunnittelee paluuta. Aikoinaan platinaa myynyt Crazy Town on ilmoittanut Facebook-sivulla julkaisevansa 10 vuoden tauon jälkeen uuden The Brimstone Sluggers -levyn. Yhtye tarjoilee esimakua uudesta levystä Youtube-videon myötä.

Crazy Townin jäsenet ovat yhtyeen lopettamisen jälkeen kokeneet kovia. Yhtyeen toinen laulaja, Shifty Shellshock, on paininut huumeongelmien kanssa ja esiintynyt esimerkiksi amerikkalaisjulkkisten kuntoutumista seuraavassa Celebrity Rehab -realitysarjassa. Viime vuonna hän vajosi koomaan huumeiden yliannostuksen myötä, ja hänen kerrotaan käyneen jopa kuoleman porteilla.

Shifty Shellshockia voisi kuitenkin kuvailla jopa onnekkaaksi yhtyeen DJ:n, Adam Goldsteinin rinnalla, joka kuoli vuonna 2009 huumeiden yliannostukseen. Hänen elimistöstä löytyi jäämiä kokaiinista, kipulääkkeistä ja masennuslääkkeistä, joiden yhteisvaikutuksen epäillään muodostuneen kohtalokkaaksi.